Hur känns analkulor?

När du är nyfiken på en ny sexleksak kan du ofta hitta mycket information om den på internet, eller hur? Storlek, form, material, egenskaper, struktur, etc. Vi alla kan vara överens om att när du funderar på en ny leksak, speciellt när det är en typ av leksak du aldrig har provat förut, är det stora du vill veta är ”hur känns det egentligen?” Det är detta alla dessa djupgående produktbeskrivningar tenderar att missa.

Det är därför vi idag ska ta oss tid att verkligen prata om analkulor. Inte bara vad de är och hur de fungerar utan hur det känns att använda dem. Från insättning till borttagning och allt däremellan. Den här artikeln kommer ge dig mycket tydligare bild av hela analkulans upplevelse. Så, låt oss komma till det! 

VAD ÄR ANALKULOR?

Jag vet att jag precis sa att vi gick längre än ”vad är analkulor”, men för den ovana är det en bra idé att börja med att ta en minut för att få klart för sig exakt vad analkulor är. Analkulor är en typ av vuxenleksak utformad för att stimulera de många extremt känsliga nervändarna som finns i anus. De kan användas av vem som helst under alla sexuella aktiviteter. Allvarligt talat, de är som kryddorna i sexleksaksvärlden, du kan lägga till dem i allt annat som händer för att förbättra upplevelsen. 

Analkulor har vanligtvis en serie kulor eller sfärer (vanligtvis runda eller ovala) fästa på en tråd. Det finns också leksaker som inkluderar klot på ett styvt skaft som ger en analkulliknande upplevelse. Analkulor finns i en mängd olika storlekar, vilket gör dem tillgängliga för de flesta oavsett erfarenhetsnivå. Vissa analsängar är uppbyggda av klot som är enhetliga i storlek medan andra som  Sexotek Graduated Beads Anal Beads börjar med en mycket liten kula och ökar i storlek med den största kulan närmast basen, andra innehåller fortfarande slumpmässigt fördelade sfärer av olika storlekar .

Du kan hitta analkulor gjorda av alla möjliga material. För folk som vill ha en mjuk, squishier typ av pärlgelé, gummi, latex och min personliga favorit, är silikon alla alternativ. Om något hårdare låter tilltalande finns det analkulor av plast, silikon, stål eller glas.

Slutligen finns det analkulor som kommer med roliga alternativ som vibration. Genom att välja en uppsättning vibrerande kulor med flera hastighetsalternativ kan du börja långsamt och öka hastigheten/kraften för att se vad som fungerar för dig. Vissa vibrerande kulor kommer till och med med en fjärrkontroll så att du kan lämna strömmen till en partner. Oavsett vad dina analpärlor är gjorda av eller vilka andra coola funktioner de har, måste de, precis som alla säkra analleksaker, ha en utsvängd bas eller ett ögla handtag för att förhindra att de går in för djupt och fastnar i anus. 

INNAN ANVÄNDNING

Ibland, speciellt när vi provar något nytt, kan vi ha en hel del känslor innan vi ens kommer till den faktiska upplevelsen. Detta gäller särskilt sexgrejer i allmänhet och rumprelaterade sexgrejer specifikt. Spänning och förväntan är helt naturligt och normalt, men det är också oro. Så innan vi pratar om själva processen med att använda analkulor, låt oss ta en minut för att utforska – och förhoppningsvis lindra – några av de mycket vanliga rädslorna som kan dyka upp när vi pratar om att använda anala leksaker. 

”Kommer det att göra ont?”

För personer som är helt nya inom anallek eller för personer som tidigare har haft obehagliga upplevelser, är rädslan för smärta mycket verklig och kan lätt överskugga vår lekfulla nyfikenhet. Men här är grejen, analspel när det görs på rätt sätt ska inte skada alls. Du ska aldrig bita ihop tänderna och försöka ta dig igenom det, du ska njuta av det. För att göra det råder jag folk att prova ett avkopplande varmt bad i förväg och sedan gå väldigt långsamt och använda mycket glidmedel. Seriöst, en hel del.

Dessutom, om du deltar i anallek med en partner, se till att det är någon du litar på. Att prova rumpagrejer för att din partner tror att det kommer att bli varmt och du känner att du borde göra det för dem brukar inte fungera bra. Se till att ni är på samma sida och är sugna på att utforska tillsammans.

Två saker som vissa människor använder för att minska risken för smärta under analspel som jag bestämt avråder från är alkohol och bedövande produkter. Dessa saker kommer att förändra din uppfattning om vad som händer så att du kanske inte känner smärta i stunden men du kan fortfarande skada dig själv. Kom ihåg: Rensa huvuden, smorda rumpor, kan inte förlora. 

”Blir det rörigt?”

Många människor fruktar att anallek kommer att involvera, ärligt talat, bajs och detta är inte orimligt. Du knackar i princip på dörren till bajs, så du kan inte bli chockad om den svarar. Om du är orolig för detta är det en bra idé att ta en analdusch någon timme innan lek. Sedan kan du ta en dusch (eller ett bad som nämnt ovan) och lägga ut en handduk för att skydda din säng (för säkerhets skull). Om du vill vara dubbelt säker på att du inte kommer att stöta på någon avföring kan du läsa om hur man använder lavemang men det är enbart en fråga om val, inte ett obligatoriskt steg.

”Gör det mig gay?”

Tyvärr finns det fortfarande vissa cis-het män som tror att anal penetrering av något slag är i sig ”gay” och att engagera sig i det kommer att göra dem gay. Såhär är det:

1. Gay människor har inga speciella homosexuella rumpor som upplever saker annorlunda, potentialen för njutning från anallek finns i bokstavligen varje människa.

2. Ingenting kan ändra din inriktning utan ditt samtycke. Om du är heterosexuell och tycker om rumpaspel är du– överraskning!– fortfarande heterosexuell. Att utforska anala leksaker är bara ett annat sätt att njuta av din kropp. Det kommer inte att förändra vem du är. Till skillnad från penisar eller slidor är rumpor en kroppsdel som alla har och för vissa känns det bra att sätta saker i dem. Om det är du, njut!

Okej, så nu när vi har tagit bort några av de rädslor som kan komma med anal lek, är det dags att förstå hur det kan kännas att använda analkulor.

NÄR DU SÄTTER IN

Att sätta in analkulor är helt annorlunda än att sätta in en analplugg eller analdildo. Dessa leksaker sträcker analsfinktern och håller den i ett mer öppet läge. Eftersom analkulor vanligtvis har en smal snodd mellan varje kula, kan processen att föra in dem skapa en känsla som man kan beskriva som ”popping”. Varje enskild pärla sträcker sphinctern och sedan hoppar den tillbaka till sitt typiska stängda läge när pärlan passerar den. Många människor tycker att denna ”pop-pop-pop”-sensation är njutbar.

När du är redo att sätta in dina analkulor, smörj in och börja med de första par kulorna för att ge dig själv en chans att prova och vänja dig vid och utforska de unika popparande sensationerna. 

MEDAN MAN GÅR VIDARE

När du har vant dig vid känslan av dina analkulor, kanske du vill gå lite längre, kanske sätta in alla kulor på snöret. Bra! Det finns ett par saker att tänka på här. För det första, som du säkert kan se bara genom att titta på dem, kan en sträng analkulor vara längre än många andra leksaker du kan använda analt och kommer därför att gå längre in i din kropp. Håll ditt glidmedel nära, applicera igen om det behövs och sluta om något gör ont.

För det andra, när de väl har satts in, gör analkulor mycket; nöjet att använda dem tenderar att komma från rörelse. Så om du använder en uppsättning vibrerande analkulor, skulle nu vara ett bra tillfälle att slå på dem. Annars kan du experimentera med att flytta kulorna in och ut, vilket kommer att få den där roliga ”pop”-känslan som vi pratade om tidigare att fortsätta hända.

Dessutom är analkulor roliga att hålla på plats under andra sexuella aktiviteter så var inte rädd för att lämna dem där de är och ha lite andra typer av kul. Experimentera med att få dig själv till orgasm med kulorna på plats. Många användare rapporterar att orgasm med analkulor i är betydligt mer intensiv än den typiska orgasmen.

MEDAN DU DRAR UT KULORNA

På tal om orgasm, ett alternativ för att ta bort dina analkulor är att dra ut dem eller låta en partner dra ut dem när du är i kulmen. Detta kan avsevärt förstärka den redan njutbara upplevelsen och leverera särskilt explosiva orgasmer.

Även om du inte binder bort dina analkulor till din orgasm, kan det fortfarande vara en otroligt trevlig upplevelse. Vissa människor gillar intensiteten av att få sina kulor utdragna av en partner i ett intensivt svep (föreställ dig vilken rörelse du skulle göra för att starta en gräsklippare, men att dra ut analkulor!) medan andra föredrar att ta ut dem en kula i taget, vilket ger tillbaka den roliga pop-känslan som vi pratade om under insättningen bara omvänt!

Saken att komma ihåg om analkulor är att det inte finns någon bestämd destination eller specifik upplevelse du siktar på. Det enda riktiga målet är njutning så var inte rädd för att experimentera, prova olika saker, behålla de saker som fungerar och skrota saker som inte gör det.

Detta bör ge dig en uppfattning om hur upplevelsen av att använda analkulor kan kännas, men kom ihåg att alla är olika. Någon annans ”yuck!” kan vara ditt ”yum!” så vet att om du provar analkulor och de inte är något för dig så är det bra! Om du använder dem på ett annat sätt än vi har pratat om här och du tycker om det, bra! Som med alla sexuella upplevelser får du hitta det som känns bra för dig.

Funderar du på att kolla in analkulor eller andra analleksaker så har Sexotek ett enormt utbud av analpluggar, analdildos, analkedjor, analglidmedel med mera! Gör dem till ditt första stopp för anal utforskning!

Lämna ett svar

Meny
×
×

Vagn

Köp för% left_to_free% mer och få gratis frakt