Analblekning – Vad är det? Hur? Varför?

Analblekning kanske låter skrämmande men oroa dig inte. Efter denna guide kommer du veta allting om att bleka anus. Nu är det 2023 och vi har tillgång att bleka anus hemma och säkert. Analblekning, var för enbart några enstaka år sen något som var reserverat för kändisar och porrstjärnor. Idag däremot, med fler och fler saker som tidigare varit taboos, börjar äntligen bli mer accepterat in i det vanliga livet. Med detta börjar analblekning verkligen bli en mycket vanligare utövning som ökar i popularitet.

Vad är analblekning och varför?

Analblekning innebär övningen av att bleka huden runt anus och detta är av kosmetiska skäl. Anledningen bakom att man bleker anus är för att få en ljusare och mer jämn hudton runt anus, detta är något som både kvinnor och män gör. Det är mörkare just runt analöppningen är att koncentratet av melatonin är högre där, friktion, förändringar i hormoner kan också leda till mörkare hud kring anus. 

Det går att bleka med antingen laser eller kemikalier. Du kan antingen göra det på en klinik eller med kräm hemma. De flesta väljer däremot att göra det hemma på grund av privathet och det mycket billigare priset. Detta med kemikalier är däremot inte låta så läskigt. En vanlig kemikalie som används för analblekning är kojicsyra som är en restprodukt från risjäsning. Det gör alltså processen av att bleka anus till en mer naturlig en.

Är det säkert och gör det ont?

Att bleka anus ska inte göra ont och är säkert om det utförs korrekt. Det kan däremot upplevas som en bit obekvämt medan krämen eller behandlingen pågår. Det kan hända att man känner en milt brännande eller stickande känsla när man använder krämer. Med laserbehandling kan det också kännas stickande. Känns några av dessa symptom grövre och orsakar smärta ska du sluta med behandlingen på en gång och kontakta en läkare.

Väljer man en klinik finns det risk att utövaren inte är ordentligt tränad och när man jobbar med kemikalier och lasrar, blir saknad av ordentlig träning en massiv risk. Om man väljer behandling på klinik se till att den är väl recenserad. För behandling hemma kan du följa våran guide nedan.

Följ dessa steg för en säker och effektiv hemma-behandling:

 

  • Förbered huden genom att rengöra och torka det intima området noga. Om man vet att man brukar ha död hud runt anus borde man ta bort den genom att använda en “butt wash/scrub”, läs mer om det här.

  • Läs igenom produktens anvisningar och följ dem noga, inklusive alla säkerhetsföreskrifter.

  • Applicera en liten mängd av blekningskrämen med en ren pensel eller fingertopp på det intima området. Gör det försiktigt med en cirkulär rörelse. Se till att det är insmort jämnt överallt där du vill ha det blekt.

  • Låt krämen verka i den rekommenderade tiden, vanligtvis 5-15 minuter. Om du upplever någon form av smärta förutom mild bränna eller stickande tvätta bort genast.

  • Skölj bort krämen med varmt vatten och torka området noga.

  • Upprepa processen en gång i veckan tills önskad effekt uppnås.

  • Undvik kontakt med andra hudområden och förhindra att krämen kommer i kontakt med ögonen.

Analblekning inte är en permanent lösning. Därför är viktigt att notera att regelbunden upprepning krävs för att upprätthålla resultatet. Börja alltid med en liten mängd för att testa känsligheten och upprepa inte processen för ofta eller för länge, eftersom detta kan orsaka hudirritation och känslighet.

Lämna ett svar

Meny
×
×

Vagn

Köp för% left_to_free% mer och få gratis frakt